Friday, 11 August 2017

Bawal Alianna Exclusive


BAWAL ALIANNA EXCLUSIVE
(Bawal Chiffon) 


Description :

Material : Chiffon Stretchable
Available Size : 50' x 50'
Finishing : High Class Baby Seam
Label : Metal Tag (Crystal Silver)
Packaging : Exclusive Box
Type : Square

Available Colours : (Limited Stock)

• Teh Tarik
• Wasabi
• Dust Wheat
• Pistachio
• Black
• Off White

✔ Easy shape
✔ Easy iron
✔ Stretchable
✔ No need to wear starch
✔ Simple & Exclusive

Price : RM69/pc (Exc Post)




Colour : Off White

Colour : Black

Colour : Dust Wheat

Colour : Wasabi

Colour : Pistachio
(Refer flatlays)
High lighting

Colour : Off White

Colour : Black

Colour : Dust Wheat

Colour : Teh Tarik

Colour : Wasabi

Colour : Pistachio 
(Refer flatlays)
High Lighting


Flatlays













How to place an order :

Terima kasih kerana Tuan/Puan/Cik/Encik sudah bersedia dan berminat dengan item Exclusive dari Mustaph Shoveri, sila isikan maklumat seperti dibawah. 
______

Nama : 

Umur : 

Alamat :

Item : Bawal Alianna (Exclusive)

Colour : 

Bidang : 

Kuantiti : 

Phone no : +60

Email : 

Transfer to : Maybank/Cimb
Date transfer : 
Bank In (RM) : 
Balance : Jika ada 

------

Peringatan:
Alamat jangan lupa letak alamat yang lengkap dan tepat. Poskod jangan lupa

_______



Location :
HQ Mustaph Shoveri 

SW-05-06, Cova Square
Jalan Teknologi, PJU 5,
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

Waze : Cova Square, Kota Damansara

Whatsapp : +6017-3263920
Instagram : mustaphshoveri
Twitter : mustaphshoveri



Mustaph Shoveri
"Inilah yang anda cari"








Bawal Premium Diamond : Bidang 45



BAWAL PREMIUM DIAMOND :

Size : 45" x 45"
Type : Square
Material : Cotton Voile
Detailing : Korean Diamond
Label tag : Mustaph Shoveri

Normal Price : RM49/pc (Exc Post)
Promo : RM39/pc (Exc Post) 

Last Day Promotion : 31/8/2017

Available Colours : 

• Silver 
• Grey 
• Black 
• Dark Blue (Sold Out)
• Royal Blue 
• Gold 
• Mustard 
• Golden Honey
• Brownish
• Khaki
• Dijon
• Caramel
• Salmon
• Strawberry
• Dark Maroon
• Violet : 
• Dark Purple
• Wine 
• Flamingo (Sold Out)
• Dusty Pink
• Mint Green
• Soft Yellow
• Macaroon
• Olive









How to place an order : 


Terima kasih kerana Tuan/Puan/Cik/Encik sudah bersedia dan berminat dengan item Bawal Premium Diamond dari Mustaph Shoveri, sila isikan maklumat seperti dibawah. 

Nama : 

Umur : 

Alamat :

Item : Bawal Premium Diamond 

Colour : 

Bidang : 

Kuantiti : 

Phone no : +60

Email : 

Transfer to : Maybank/Cimb
Date transfer : 
Price : 
Balance : Jika ada 


Peringatan:
Alamat jangan lupa letak alamat yang lengkap dan tepat. Poskod jangan lupa

_________

Whatsapp : +6017-3263920
Instagram : mustaphshoveri
Twitter : mustaphshoveri


Location :
HQ Mustaph Shoveri 

SW-05-06, Cova Square
Jalan Teknologi, PJU 5,
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

Waze : Cova Square, Kota Damansara


Mustaph Shoveri
"Inilah yang anda cari"


Bawal Hanis (Standard) : Bidang 45 (Mustaph Shoveri)

Item : Bawal Hanis Std
Size : 45' x 45'
Colour : Mustard


Hi, harini kak mush nak update pasal Bawal Hanis Chiffon (Standard) pulak. Item ni boleh dikatakan item yang paling banyak warna yang available and paling hot. Mungkin sebab item ni dijual dengan harga yang sangat istimewa. Dari golongan student sampai lah aunty aunty pun join sekali beli. Affordable la orang kata. Okay kat sini kak mush nak explain beberapa ciri ciri pasal Bawal Hanis Std yang buatkan asal kak mush restock je mesti habis.


BAWAL HANIS STANDARD

Available size : Bidang 45 & Bidang 60
Material : Heavy Chiffon Georgette
Label : No label tag
Jahitan : Baby Seam

✔ Senang iron
✔ Senang bentuk

Starting Price : Bidang 45
RM19/pc (Exc Post)



Starting Price : Bidang 60
RM29/pc (Exc Post)


*Beli banyak, dapat lagi special price*

Warna Bawal Hanis bidang 45 dan 60 dalam kategori warna yang sama. Takde beza sikit pun. Gambar kategori warna untuk bidang 45 boleh jugak guna untuk bidang 60. Gituuu. So kat sini kak mush nak update koleksi warna untuk Bawal Hanis Std ni.



























Dah settle pasal koleksi warna Bawal Hanis Std, kak mush nak update beberapa testimoni customer yang dah pakai Bawal Hanis Std ni. Kalau nak tengok lebih lanjut boleh click link mustestimoni.











Kalau korang dah rasa puas tengok and rasa berminat nak dapatkan item Bawal Hanis Standard ni korang boleh je roger roger kak mush.

Whatsapp : +6017-3263920
Instagram : mustaphshoveri
Twitter : mustaphshoveri

HQ Mustaph Shoveri :

SW-05-06, Cova Square
Jalan Teknologi, PJU 5,
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

Sekian,

Mustaph Shoveri
"Inilah yang anda cari"