Wednesday, 9 August 2017

Bawal Hanis Premium : Bidang 50 (Mustaph Shoveri)

Bawal Hanis Premium : Bidang 50
Material : Chiffon Crystal
Colour : Silver


Hi, korang semua. Mungkin ada yang tengah kelam kabut, tengah kalut cari tudung bawal untuk event, kahwin, dinner dan macam macam lagi la.

Korang jangan risau, team Mustaph Shoveri memang dilahirkan untuk bantu korang. Hehe. Kat sini kak mush nak update pasal item latest iaitu Bawal Hanis Premium. Meh sini kak mush bagi details pasal item Bawal Hanis Premium ni.

BAWAL HANIS PREMIUM

Available size : 50inch x 50 inch
Material : Chiffon Crystal
Label Tag : Woven tag (Logo Mustaph Shoveri)
Jahitan : High Class Baby Seam
Packaging : Exclusive Box

✔ Senang Iron
✔ Sesuai digayakan dengan Inner Jersey

Available Colours : 6 colours

• Black
• Silver
• Dust Wheat
• Lemonade
• Rosewood
• Smoke Grey
• Dusty Pink

Price : RM49/pc (Exc Post)

So kat sini kak mush nak update gambar koleksi koleksi Bawal Hanis Premium yang ada. Jemput tengok k. :)






Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Black
Size : 50" x 50"

Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Dust Wheat
Size : 50" x 50"

Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Silver
Size : 50" x 50"

Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Smoke Grey
Size : 50" x 50"

Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Rosewood
Size : 50" x 50"

Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Dusty Pink
Size : 50" x 50"

Item : Bawal Hanis Premium
Colour : Lemonade
Size : 50" x 50"


Kalau korang dah rasa puas tengok and rasa berminat nak dapatkan item Bawal Hanis Premium ni korang boleh je roger roger kak mush.

Whatsapp : +6017-3263920
Instagram : mustaphshoveri
Twitter : mustaphshoveri

_____

How to place an order : 

Terima kasih kerana Tuan/Puan/Cik/Encik sudah bersedia dan berminat dengan item Premium dari Mustaph Shoveri, sila isikan maklumat seperti dibawah. 
______

Nama : 

Umur : 

Alamat :

Item : Bawal Hanis (Premium)

Colour : 

Bidang : 

Kuantiti : 

Phone no : +60

Email : 

Transfer to : Maybank/Cimb
Date transfer : 
Bank In (RM) : 
Balance : Jika ada 

------

Peringatan:
Alamat jangan lupa letak alamat yang lengkap dan tepat. Poskod jangan lupa

_____

Location :
HQ Mustaph Shoveri 

SW-05-06, Cova Square
Jalan Teknologi, PJU 5,
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

Waze : Cova Square, Kota Damansara


Mustaph Shoveri
"Inilah yang anda cari"






No comments:

Post a Comment