Friday, 11 August 2017

Bawal Hanis (Standard) : Bidang 45 (Mustaph Shoveri)

Item : Bawal Hanis Std
Size : 45' x 45'
Colour : Mustard


Hi, harini kak mush nak update pasal Bawal Hanis Chiffon (Standard) pulak. Item ni boleh dikatakan item yang paling banyak warna yang available and paling hot. Mungkin sebab item ni dijual dengan harga yang sangat istimewa. Dari golongan student sampai lah aunty aunty pun join sekali beli. Affordable la orang kata. Okay kat sini kak mush nak explain beberapa ciri ciri pasal Bawal Hanis Std yang buatkan asal kak mush restock je mesti habis.


BAWAL HANIS STANDARD

Available size : Bidang 45 & Bidang 60
Material : Heavy Chiffon Georgette
Label : No label tag
Jahitan : Baby Seam

✔ Senang iron
✔ Senang bentuk

Starting Price : Bidang 45
RM19/pc (Exc Post)



Starting Price : Bidang 60
RM29/pc (Exc Post)


*Beli banyak, dapat lagi special price*

Warna Bawal Hanis bidang 45 dan 60 dalam kategori warna yang sama. Takde beza sikit pun. Gambar kategori warna untuk bidang 45 boleh jugak guna untuk bidang 60. Gituuu. So kat sini kak mush nak update koleksi warna untuk Bawal Hanis Std ni.



























Dah settle pasal koleksi warna Bawal Hanis Std, kak mush nak update beberapa testimoni customer yang dah pakai Bawal Hanis Std ni. Kalau nak tengok lebih lanjut boleh click link mustestimoni.











Kalau korang dah rasa puas tengok and rasa berminat nak dapatkan item Bawal Hanis Standard ni korang boleh je roger roger kak mush.

Whatsapp : +6017-3263920
Instagram : mustaphshoveri
Twitter : mustaphshoveri

HQ Mustaph Shoveri :

SW-05-06, Cova Square
Jalan Teknologi, PJU 5,
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

Sekian,

Mustaph Shoveri
"Inilah yang anda cari"




No comments:

Post a Comment